Zrínyi Miklós
Gimnázium
Arrow
Arrow
Slider

Tóth Szabina (9.c/AJTP, a képen az első sorban a bal első hölgy) Zrínyis küldött tagja lett a 2017-2018. tanév ZVDÖK-ös elnökségének, miután a csütörtöki tisztújító és tanévnyitó városi diákgyűlésen diákképviselőnek választották meg. Így ő lesz a tanév folyamán az iskola ZVDÖK-ös összekötője.
Szabinának sok sikert, kitartást és lelkesedést kívánunk a munkájához!

2017. október 12-én csütörtök délután (14:45-17:00 között) egy nagyon tartalmas diákgyűlést tartottunk, melyen a régi és az új osztálytitkárok ismerkedése, valamint a bizalomerősítés és közösségépítés volt fókuszban. Köszönettel tartozunk mindazon osztálytitkároknak, akik részt vettek a kohézióerősítő csapatréningen és köszönjük szépen Lakatos Szilárd DÖK-elnöknek a játékosos, kreatív, kötetlen és vidám DÖK-ös délután lebonyolítását.
2017. október 27-én – az iskolai gólyaavatót követően – 17:00 és 22:30 óra között “Gólyabulit” tart a gimnázium diákönkormányzata.
Az október 16-ai héten indul a gólyabáli jegyek értékesítése. Amint a képen is látszik, a csütörtökön résztvevőkön nem fog múlni a jó bulihangulat.
Legyünk minél többen! Hajrá Zrínyi! Csak a Zrínyi!

Az 1848-1849-es forradalom és szabadságharcot követõ megtorlásra emlékezõ városi rendezvényen a gimnázium és a diákönkormányzat nevében koszorút helyezett el Lakatos Szilárd DÖK-elnök, Rosta Maya (10.n), Baksa Natália (9.b) és Stárics Roland tanár úr.